Kalle Samooja selvitti tiensä jatkokierroksille – Tapio Pulkkanen taistelee upeasti voitosta

Kalle Samooja selvitti tiensä jatkokierroksille – Tapio Pulkkanen taistelee upeasti voitosta

Kalle Samooja selvitti tiensä jatkokierroksille Volvo China Open -turnauksessa, kun suomalainen pelasi toisen kierroksen yhteistulokseen -1.

Kalle Samooja jatkoi täysin samoissa merkeissä perjantaina kuin torstainakin, sillä kierros piti sisällään upeasti viisi birdietä. Vastapainoksi bogeja kertyi kuitenkin neljä, joten yhteistulos muotoutui yksi alle pariin. Se kuitenkin riitti jatkokierroksille, sillä Samooja lähtee lauantaille jaetulta 55. sijalta.

Paras suomalainen on Tapio Pulkkanen, jonka kisa on sujunut täydellisissä merkeissä. Pulkkasen yhteistulos kahden kierroksen jälkeen on -11, jolla irtoaa toinen sija. Kärjessä pelaava Ashun Wu onkin ainoastaan kahden lyönnin päässä.

Myös Mikko Korhonen on esittänyt mainioita otteita Kiinassa, sillä mies on 11. sijalla kahden kierroksen jälkeen. Eroa kärkeen on kuusi lyöntiä, joten iskuasemat viikonlopulle ovat kunnossa.

Sen sijaan neljännen suomalaisen, Kim Koivun, pelit päättyivät perjantaille. Koivulla oli pahoja ongelmia molemmilla kierroksilla ja yhteistulos oli vaatimattomasti +9.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut