Video: Kalle Samooja joutui kiperään paikkaan European Tourilla – ratkaisi ongelman nerokkaalla lyönnillä

Kalle Samooja / Pallomeri.net

Ammattilaisgolfari Kalle Samooja osoitti huikeaa neuvokkuutta European Tourin kisassa jouduttuaan lyömään todella hankalasta paikasta.

European Tourilla kilpaileva ammattilaisgolfari Kalle Samooja näytti Scandinavian mixed -turnauksen toisella kierroksella, ettei hänellä mene sormi suuhun hankalammassakaan paikassa.

Samoojan lyönti tippui näet hyvin kiperään paikkaan, kun pallo jäi korkeaan ruohikkoon. Kaiken lisäksi lyömistä haittasivat kallionkieleke sekä edessä ollut puu.

Samooja keksi kääntää mailan väärinpäin niin, että lavan kärki osoitti maata kohti. Tällä erikoisella otteella hän chippasi pallon tarkasti aina viheriölle asti. Samooja sai lyönnin näyttämään huomattavasti helpommalta kuin se oli, sillä ratkaisu oli suorastaan nerokas.

Ruotsissa käytävä kilpailu on historiallinen, sillä naiset ja miehet taistelevat samasta miljoonan euron palkintopotista. Kisassa on mukana 78 naista ja 78 miestä. Naiset ja miehet lyövät avauslyöntinsä luonnollisesti eri lyöntipaikoilta.

Samooja on kahden kierroksen jälkeen viidentenä tuloksella -10. Scandinavian mixed -turnauksen koko tuloslistan voit tsekata European Tourin sivuilta.

Kalle Samooja pelaa itsensä nerokkaasti ulos kiperästä paikasta:

Katso myös: Video: Hurja tilanne Superpesiksessä – Vimpelin pelaaja kajautti pallolla joukkuetoveria takaraivoon


Pelaajat: