Kalle Samooja ja Kim Koivu jälleen vireessä – suomalaiset mukana voittotaistelussa

Kalle Samooja ja Kim Koivu jälleen vireessä – suomalaiset mukana voittotaistelussa

Kalle Samooja on saanut loistavan alun Dubai Classic Desertiin, sillä suomalaispelaaja on pelannut kaksi ensimmäistä kierrosta yhteistulokseen -8.

Kalle Samooja sai loistavan startin European Tourin kisaan, sillä avauspäivä meni tulokseen -6. Sama tahti jatkui myös toisena päivänä, kun birdiet vauhdittivat kierrosta. Samoojan kierros loppui ikävällä tavalla, sillä mies teki ensiksi bogeyn, jonka jälkeen tuli tuplabogey. Tämä söi muuten loistavaa kierrosta ja sijoitus on tällä hetkellä 14.

Myös Kim Koivu on pelannut mallikkaat kierrokset Dubaissa, sillä hänen yhteistulos on kahden kierroksen jälkeen -9. Koivun sijoitus on jaettu yhdeksäs.

Sen sijaan Tapio Pulkkasen kierros ei sujunut odotetulla tavalla, sillä eilen -4 pelanneen suomalainen kierros päättyi tulokseen +1. Näin ollen yhteistulos on -3, mikä kuitenkin riitti viikonlopun peleihin.

Myös neljäs suomalainen, Mikko Korhonen, jatkaa pelejään viikonloppuna, sillä mies pelasi perjantaina mainion tuloksen -5. Yhteistulos on kahden kierroksen jälkeen puolestaan -6.

Kahden kierroksen jälkeiset tulokset löydät European Tourin sivuilta!

European Tourille vedonlyöntikohteita tarjoilee Coolbet!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut