Kalle Samooja mahtivireessä European Tourilla – sijoittui Dubain kisan 4. sijalle

Kalle Samooja
Kuva: Getty Images

Suomalaisgolfari Kalle Samooja golfasi huikean nelipäiväisen Dubaissa, mikä palkittiin European Tourille kuuluvan osakilpailun jaetulla nelospaikalla.

Samooja lähti sunnuntaille jaetulta 6. sijalta ja pelasi viimeisen päivän 71 lyöntiin, mikä on yhden lyönnin alle kentän ihannetuloksen. Kokonaistulokseksi muodostui täten -10.

Turkulaisgolfarin päätöspäivään mahtui kolme birdietä ja kaksi bogia. Lauantaina Samooja oli pelannut niin ikään 71 lyönnin tuloksen. Perjantaina ja torstaina hän puolestaan pelasi 68 lyönnin (-4) kierrokset. Samooja tienasi suorituksestaan hieman vajaat 120 000 euroa.

Kisan voittanut englantilainen Paul Casey pelasi tuloksen -17. Etelä-Afrikan Brandon Stone oli toinen (-13), ja Skotlannin Robert MacIntyre kolmas (-12). Samoojan kanssa lopussa tasoihin neljännelle sijalle nousi Englannin Laurie Canter.

Mainos alkaa

Mikko Korhonen lähti sunnuntaille jaetulta 10. sijalta, mutta hänen pelinsä ei enää sunnuntaina löytänyt uomiaan ja 76 lyönnin kierros (+4) pudotti suomalaisen jaetulle 35. sijalle ja yhteistulokseen -3.

Koko tuloslistan voit tsekata European Tourin sivuilta.


Pelaajat: