Kalle Samooja loistavassa iskussa European Tourilla – kärkikahinoissa Dubai Desert Classicissa

Kalle Samooja European Tour Challenge Tour

Kalle Samooja sai täydellisen avauksen European Tourilla, kun suomalainen on toisena Dubai Desert Classicia mainiolla tuloksella -6.

Samooja teki avauskierroksella yhteensä seitsemän birdietä, mutta mukaan mahtunut yksi bogey tarkoitti tulosta -6. Kierroksen ainoa bogey tuli 14. väylällä, mutta sen Samooja otti mielellään vastaan, sillä aineksia olisi ollut huomattavasti huonompaankin tulokseen.

– Pallo oli sellaisen risun sisällä. Löin siitä jalan jälkeen, ja seuraava lyönti bunkkeriin. Bunkkerista oli matkaa 30 metriä lipulle, ja sain pallon metriin. Se oli hyvin pelastettu bogey niistä olosuhteista, ja sen kanssa jatkoin mielelläni, Kalle Samooja toteaa tiedotteessaan.

Samooja on jaetulla toisella sijalla, sillä kierroksen loppupäässä startannut Matthew Fitzpatrick pelasi yhden lyönnin paremman tuloksen. Suomalaisittain avauskierros oli muutenkin mallikas, sillä Kim Koivu pelasi tuloksen -5. Myös Mikko Korhonen toipui surkeasta alusta ja sai pelastettua tulokseksi -1. Myös Tapio Pulkkasen avaus oli mallikas, sillä miehen tulos avauskierroksen jälkeen on -4.

Mainos alkaa

Dubai Desert Classic jatkuu jälleen torstain ja perjantain välisenä yönä, kun ensimmäiset ryhmät starttaavat liikkeelle klo 5:10. Tiukasti voittokahinoissa mukana oleva Samooja starttaa klo 10:20.

European Tourille pelikohteet löydät Coolbetilta!


Pelaajat: