Kalle Samooja nousi kärkikahinoihin European Tourin kisassa Qatarissa

Kalle Samooja nousi kärkikahinoihin European Tourin kisassa Qatarissa

Suomen Kalle Samooja on golfannut viime aikoina vahvasti, ja sama meno on jatkunut tällä viikolla Qatarissa European Tourin osakilpailussa.

Samooja pelasi torstain avauskierroksen 70 lyöntiin (-1), perjantaina 67 lyöntiin (-4) ja lauantaina turkulainen löi vielä yhteen vaihteen lisää, sillä tuloskorttiin merkattiin vain 66 lyöntiä. Lauantain kierroksella Samoojan korttiin mahtui kuusi birdietä ja yksi bogie.

Viisi alle ihannetuloksen pelattu kierros nosti hänet yhteistulokseen -10 ja sen myötä kärkikymmenikköön ennen sunnuntaina pelattavaa päätöskierrosta.

Kolmas kierros on monen kärkimiehenkin osalta vielä Samoojan ”maaliin tultua” kesken, mutta tässä vaiheessa kärjessä on kolmen lyönnin turvin Espanjan Jorge Campillo. Voitanee kuitenkin sanoa, että mikäli Samooja jatkaa nousujohteista suorittamistaan, paikka kärkikolmikossa on hyvinkin mahdollinen.

Viime viikolla mahtavan voiton Omanissa napannut Sami Välimäki pelasi niin ikään upeasti lauantaina ja nousi 65 lyönnin (-6) kierroksen turvin 18. sijalle yhteistulokseen -7.

Kisan tuloslistan ja reaaliaikaisen tilanteen voit tsekata European Tourin sivuilta.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut