Kalle Samooja ja Mikko Korhonen loistoasetelmista viikonlopulle!

Kalle Samooja
Kuva: Getty Images

Suomalaispelurit ovat loistavassa vireessä Omega Dubai Desert Classic -kisassa, sillä Kalle Samooja ja Mikko Korhonen hätyyttelevät kärkeä.

Samooja sai loistavan startin kisaan jo torstaina, kun suomalainen pelasi tuloksen -4. Sen sijaan Korhonen nousi tosissaan mukaan taisteluun perjantaina tuloksella -5, mikä tarkoitti yhteistulosta -7 kahden kierroksen jälkeen.

Kalle Samooja jatkoi samalla kaavalla perjantaina kuin torstaina. Peli kulki mallikkaasti ja birdiet paukkuivat tuloskorttiin. Suomalaisen tulos oli perjantaina -4, mikä tarkoittaa yhteistulosta -8 kahden kierroksen jälkeen.

Sekä Samooja että Korhonen lähtevät viikonloppuun loistavasti asetelmista, sillä kumpikin on kymmenen parhaan sakissa. Kärjessä viilettää Thomas Detry yhteistuloksella -10.

Mainos alkaa

Muista suomalaisista Sami Välimäki selvitti cutin tiukimmalla mahdollisella erolla. Kärkeen on matkaa kuitenkin liikaa, jotta voittotaisteluun olisi mahdollisuuksia. Sen sijaan Tapio Pulkkanen ei valitettavasti selvinnyt mukaan viikonlopun kierroksille.

Coolbet tarjoaa jokaisena päivänä H2H-kohteet suomalaispelureille, minkä lisäksi valikoimasta löytyy paljon muitakin kohteita.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!


Pelaajat: