Golfin European Tour käynnistyy Abu Dhabissa – Kalle Samooja hyvällä fiiliksellä kauteen

Kalle Samooja suomalaisgolfarit
Kuva: Getty Images

Golfin European Tourilla upeita otteita viime kausina esittänyt Kalle Samooja avaa uuden kauden tällä viikolla Abu Dhabissa.

Samooja ei ole vielä voittoa saanut tililleen, mutta muuten loistosijoituksia on napsunut urakalla miehen tilastoihin. Odotukset ovatkin korkealla tulevaan kauteen.

– Nostella kannua, ellei jopa useampaa. Pari rajaa on asetettu rankingeihin, mitkä pitäisi ylittää, mutta ne tulevat sitten hyvän pelin seurauksena, Samooja toteaa Coolbetin blogissa.

Koronavirus on tiukasti läsnä urheilumaailmassa, joten aikataulut ja turnaukset voivat mennä koska tahansa täysin uusiksi.

– Täytyy osata keskittyä olennaiseen. Aika haastavaksi korona tekee kaiken matkustelun, arjen kisoissa ja myös ajan kotosalla, kun pitää miettiä, keitä ihmisiä voi nähdä. Tautia pitää pystyä välttelemään kaikin tavoin, ettei se sotke pelaamista, Samooja sanoo.

Tarkemmin miehen mietteitä pääset lukemaan Coolbetin blogista! Avauskisaan on tarjolla tuttuun tapaan kertoimet Coolbetilla. Viheriöllä nähdään Samoojan lisäksi myös Mikko Korhonen, Sami Välimäki ja Tapio Pulkkanen.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!