Kalle Samooja varmisti European Tour -paikan – ”On tää aivan huikeeta!”

Kalle Samooja European Tour Challenge Tour

Golfari Kalle Samooja, 30, sai kruunun upeasti sujuneelle kaudelle, kun turkulainen varmisti ensi kauden paikan European Tourille.

Samoojan paikka pääkiertueella varmistui, kun hän nappasi voiton viikonloppuna pelatusta European Challenge Tourin osakilpailusta. Kiinan Sanya Cityssä pelattu kisa päättyi päättyi Samoojan osalta tulokseen -15, mikä toi voiton kahden lyönnin turvin kakkoseksi sijoittuneeseen, Skotlannin Grant Forrestiin.

Matka jatkui suoraan kohti seuraavaa kisaa

Samooja ei liiemmin ehtinyt voittoa kisapaikalla juhlimaan, sillä tie kävi lähes välittömästi lentokentälle ja kohti seuraavaa Challenge Tourin kisaa, joka pelataan ensi viikolla Kiinan Foshanissa.

Turkulainen ehti kuitenkin välittämään tuoreet fiiliksensä Pallomeri.netille.

Mainos alkaa

– Onhan tää tietty aivan huikeeta. Lähellä European Tourin paikkaa on oltu koko kausi, mutta onhan tämä jotain aivan erityistä sinetöidä se voitolla.

Samooja ehti myös pikaisesti analysoimaan omaa peliään.

– Olisihan sitä voinut olla jopa agressiivisempikin, mutta ajattelin tehdä muiden työn vaan hankalaksi ja pitää pienen kaulan jatkuvasti.

– Kaksi ensimmäistä päivää putteri oli todella kuumana, ja viikonloppunakin sain vielä kaikki lyhyet putit sisään. Eli voisi sanoa, että varmaa ja vakaata menoa oli kauttaaltaan.

Pitkään ei Samooja siirtymistään pääkiertueelle ehdi miettimään.

– Nyt on pakko alkaa valmistelemaan sitäkin, sillä tulevan kauden avauskisa Hong Kongissa on ohjelmassa jo kuukauden päästä.

Samoojan voittoon sunnuntaina päättyneen kisan koko tuloslistan näet Challenge Tourin sivuilta.

Aiheeseen liittyvää:

Kim Koivu upeaan voittoon Sveitsissä – paikka European Tourilla varmistui!

Artikkelikuva: Vierumäki


Pelaajat:
Ottelut: ,