Video: Kalle Samooja duffasi nolosti – korjasi erheensä huimalla suorituksella

Video: Kalle Samooja duffasi nolosti – korjasi erheensä huimalla suorituksella

Suomalaisgolfari Kalle Samooja lähtee hyvistä asetelmista viikonloppuun European Tourille kuuluvassa, Pariisissa pelattavassa Amundi Open de France -kisassa.

Samooja pelasi avauskierroksen torstaina 67 lyöntiin (-4). Toisella kierroksella huono keli vaati pelaajalta kuin pelaajalta veronsa ja turkulainen merkkautti tuloskorttiinsa 72 lyönnin kierroksen (+1).

Samoojan osalta perjantain kierroksen huonoin – ja myös paras – suoritus nähtiin väylällä kaksi, kun par-3-avaus oli mennyt greenin viereen. Samooja duffasi toisen lyöntinsä ja pallo liikkui sen seurauksena vain noin metrin verran. Hän korjasi virheensä kuitenkin mahtavalla tavalla upottaen seuraavan chipin suoraan kuppiin, pelastaen sen myötä par-tuloksen.

– Oli aika raju keli tänään, joten täytyy olla ihan tyytyväinen päivän tulokseen. Kyllä sinne jätettiin kaikki, mitä koneesta löytyi ja viikonlopulle on hyvät asetelmat, Samooja tiivisti tiedotteessaan.

Viikonloppuun johdossa lähtee Belgian Nicolas Colsaerts (-9). Samooja (-3) on jaetulla 13. sijalla. Kisan tilanneseurannan löydät European Tourin sivuilta.

Kalle Samooja mokasi – ja korjasi kämminsä:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen European Tourin sivuilla.

Jaa tämä:


Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut