Kalle Samooja jatkoi liekeissä – mukana voittotaistelussa European Tourilla!

Kalle Samooja European Tour Challenge Tour

Kalle Samooja jatkoi mahtavia otteitaan European Tourin Dubai Desert Classic -kilpailussa, ja turkulainen onkin vahvasti mukana voittotaistelussa ennen päätöspäivää.

Kolmannella kierroksella Samooja hurjasteli peräti kuusi birdietä, joiden seuraksi tuloskorttiin löysi vain kaksi bogeyta. Kierrostulos -4 nosti suomalaisen jaetulle neljännelle sijalle yhteistuloksella -12.

Matkaa kisaan johtavaan Bryson DeChambeau’hun on vain kolme lyöntiä, joten sunnuntain päätöskierrokselle riittääkin hurjasti panoksia.

– Peli oli kyllä todella hyvässä iskussa alusta lähtien. Pari kolmeputtista väylää hidasti hieman menoa, mutta varsinkin takaysille sain monia maukkaita vetoja, suomalaispeluri kommentoi Pallomeri.netille suoraan Dubaista.

Mainos alkaa

– Oli myös varsin mageeta nähdä tuollaisen maailmantähden peliä niin läheltä. Samanlainen kuolevainenhan se on kuin me muutkin, Samooja sanoi viitaten samassa lähdössä pelanneeseen Sergio Garciaan.

Mainittakoon vielä sekin, että Samooja pesi kyseisen maailmantähden lauantain kierroksella kahdella lyönnillä. Garcia on päätöspäivään lähdettäessä jaetulla 12. sijalla yhteistuloksella -10.

Kolmen kierroksen jälkeiset tulokset löydät European Tourin sivuilta!

European Tourille vedonlyöntikohteita tarjoilee Coolbet!


Pelaajat: