Mykistävää ylivoimaa! Kalle Rovanperä voitti Kreikan MM-rallin!

Kalle Rovanperä
Kuva: Getty Images

Toyotan Kalle Rovanperä teki hurjan paukun, kun nuori suomalaiskuski voitti vaikean Kreikan MM-rallin näytöstyyliin.

Rovanperä osoitti viikonlopun aikana, että suomalainen on jo nyt yksi MM-sarjan kovimmista kuljettajista. Tulevaisuudessa varmasti maailmanmestaruudenkin voittava Rovanperä suoriutui mykistävällä tavalla Kreikan teillä.

Lauantain aikana jäätävästi eroa Ott Tänakiin ja Sebastien Ogieriin repinyt Rovanperä pystyi sunnuntaina varmistelemaan erikoiskokeillaan voiton eikä suomalaisen tarvinnut ajaa enää riskillä. Lopulta eroa kertyi Tänakiin 42,1 sekuntia, kun taas kolmanneksi tullut Ogier jäi peräti yli minuutin päähän.

Mainos alkaa

Nuorukaisen kylmäpäisyydestä kertoo kaiken sen, että Kalle Rovanperä löi pohja-ajan vielä kilpailun päättäneeseen Power Stageen ja nappasi tarjolla olleet viisi lisäpistettä.

Heinäkuussa uransa ensimmäisen voiton MM-sarjassa napannut Rovanperä on noussut ryminällä MM-sarjassa. Eroa kärjessä ajavaan Ogieriin on kuitenkin runsaaasti, joten tänä vuonna maailmanmestaruuden voittaminen on haasteellista. Kuitenkin ensi kaudelle nämä voitot ovat hurja näyte ja todellinen myrskyvaroitus muille kuskeille.


Pelaajat: