Ruotsin ralli oli suomalaisnäytöstä – Kalle Rovanperä kaasutti voittoon, Esapekka Lappi kolmanneksi

Kalle Rovanperä / Pallomeri.net

Ruotsin MM-rallin tuloslista on suomalaisittain mahtavaa luettavaa, kun Kalle Rovanperä ajoi voittoon ja Esapekka Lappi nousi kolmanneksi.

Toyotan Kalle Rovanperä tykitteli sunnuntaina Ruotsin MM-rallin voittoon. Koko kisan aikana kaikkiaan kuudella erikoiskokeella nopeinta vauhtia pitänyt Rovanperä vei voiton mukavalla 22 sekunnin erolla ennen toiseksi ajanutta Hyundain Thierry Neuvillea.

Rallista tuli lopulta sekä Toyotan että suomalaisten näytöstä, kun Rovanperän tallitoveri Esapekka Lappi tykitteli kolmanneksi jääden Rovanperästä 30,6 sekuntia.

Voitto oli Kalle Rovanperälle kauden ensimmäinen ja se nosti hänet samalla rallin MM-sarjan pistetaulukon kärkipaikalle. Vallitseva maailmantilanne veti kuitenkin voittajankin vakavaksi, sillä Rovanperä käänsi katseensa Ukrainaan twiitatessaan kisan voitosta.

– Ei tunnu hyvältä juhlia liiemmin. Viikonloppu on ollut erittäin vaikea ukrainalaisille ja toivon heille voimia sekä toivoa paremmasta, Rovanperä twiittasi.

Kalle Rovanperä pääsi juhlimaan Ruotsin MM-rallin voittoa:

Katso myös: Koskettava hetki Valioliigassa – Evertonin ja Man Cityn ukrainalaispelaajat halasivat liikuttuneina ennen ottelua


Pelaajat: ,