Kalle Rovanperä yllätettiin haastattelun yhteydessä – Harri-isän liikuttava videoviesti herkisti mestarin

Kalle Rovanperä Toyota

Rallin MM-sarjan tuore mestari Kalle Rovanperä oli sarjan viestintätiimin haastattelussa, kun hänelle tehtiin tunteikas yllätys.

Rallin MM-sarja julkaisi Twitter-tilillään varsin tunteikkaan videon sarjan tuoreesta mestarista Kalle Rovanperästä. Hänelle näytettiin sarjan viestintätiimin haastattelun yhteydessä kolmen minuutin mittainen video, jonka sisältö oli hänelle täysi yllätys.

Paljastui, että kyseessä oli upea kooste hänen ajouransa varrelta. Kooste alkaa Rovanperän lapsuudesta ja loppuu tunteikkaisiin kuviin lokakuun alussa Uudessa-Seelannissa varmistuneesta maailmanmestaruudesta.

Videon kertojaäänenä toimii mestarin isä Harri Rovanperä, joka itsekin ajoi MM-sarjassa 90- ja 2000-luvuilla.

– Kalle, isä tässä. Kun lapset syntyvät, heillä on edessään maailma täynnä mahdollisuuksia. Sinä päätit elämäsi suunnan jo 10-vuotiaana. Osasit ajaa autolla ennen kuin mitkään aikataulut painoivat sinua, Harri Rovanperä aloitti tunteikkaan viestinsä.

Harri Rovanperä puhuu videolla sydämellisesti vanhemmuudesta ja pojastaan. Hän myös toteaa, että hänen sydämensä melkein pysähtyi, kun Kalle varmisti MM-tittelinsä.

– Kiitos poikani, oon todella ylpeä susta, Hän päätti kauniin viestinsä.

Nuorempi Rovanperä vaikutti aluksi suhtautuvan hänelle näytettyyn videoon totutun viilipyttymäisesti.

– Se oli kiva, Kalle Rovanperä kuittasi ensin lakonisesti.

Pian hän kuitenkin herkistyy puhutuaan vanhemmistaan. Haastatteluvideo päättyy tunteiden myllerrykseen, kun Kalle Rovanperä pyyhki kyyneleitään.

Kalle Rovanperä saa eteensä tunteikkaan koosteen urastaan, jota tahditti Harri Rovanperän kaunis viesti pojalleen:

Katso myös: Tuomarifarssi F-liigassa? – “tasoitusmaalia” ei nähty edes videotarkistuksessa, Indiansin vastalause hylättiin


Pelaajat: