“Käytiin Artun kanssa pelaamassa padelia” – Kalle Rovanperä vedätti haastattelijaa Viron MM-rallissa

Kalle Rovanperä

Viron MM-rallissa nähtiin koominen suoritus, kun Kalle Rovanperä vedätti englantia puhunutta haastattelijaa täysin pokkana.

Kalle Rovanperä on selvässä johdossa Viron MM-rallissa ja voitto häämöttää jo näköpiirissä. Rovanperän meno on siis ollut hyvin vakuuttavaa ja näemmä hyvä fiilis kulkee sen myötä myös tv-haastatteluihin.

Rovanperältä kysyttiin tunnelmia hienosti sujuneen erikoiskokeen jälkeen ja Rovanperä vastaili kysymyksiin ensin englanniksi varsin asiallisesti ja analyyttisesti, mutta kun haastattelun lopuksi haastattelija pyysi tapojen mukaisesti kommenttia myös suomeksi, päätti Rovanperä tehdä vähän källiä ulkomaiselle haastattelijalle.

– Joo ei mitään ihmeellistä. Tossa pari kesää sitten käytiin Artun kanssa pelaa padelia Jyväskylässä, niin kyllä mää siinä voitolla jäin, mutta pitää ottaa joskus uudestaan, Rovanperä veisteli täydellä pokerinaamalla ja kuittasi haastattelun päättyneeksi peukalo pystyssä asiallisella nyökkäyksellä varustettuna.

Kalle Rovanperä lyö haastattelun läskiksi ja vedättää ulkomaista tv-haastattelijaa aivan pokkana:

Katso myös: Viron MM-rallin testierikoiskokeella sattui ja tapahtui – Takamoto Katsuta kippasi ympäri heittäen komeat voltit


Pelaajat: