Kalle Rovanperä julkaisi hurjan driftausvideon – revitteli yhdessä japanilaisen sometähden kanssa

Kalle Rovanperä

Rallin maailmanmestari Kalle Rovanperä julkaisi Instagramissa huiman videon, jossa hän driftaa yhdessä japanilaisen sometähden kanssa.

Rallin tuore maailmanmestari Kalle Rovanperä on kaikesta päätellen vaihtanut raskaan kauden jälkeen vapaalle. Rovanperä näet julkaisi Instagramissa videon, jossa hän on driftailee Japanissa. Videolla Rovanperä reuhoo menemään vieri vieressä japanilaisen ammattidriftaajan ja sometähden Daigo Saiton kanssa.

Rovanperä kengittää videolla kolhittua punaista Mazda-avoautoa tukevassa sivuluisussa ja näyttää nautiskelevan menosta. Driftaus, eli sivuluisussa ajaminen on saanut alkunsa juuri Japanissa. Driftauksen perusideana on ajaa sivuluisussa mahdollisimman suuressa kulmassa koko radan leveyttä hyödyntäen niin suurella nopeudella kuin mahdollista.

Driftaus on Rovanperälle rallin ohella harrastus ja sivulaji. Hän on harrastanut lajia vuosia ja osallistui myös menneen rallikauden aikana kisoihin. Loppukesästä hän voitti Pohjois-Euroopan mestaruussarjaan kuuluvan Venetsia Drifting -kilpailun Kokkolassa. Rovanperä onkin sanonut, että harrastaisi “kakkoslajiaan” aktiivisemminkin, jos rallin MM-sarjan kiireinen aikataulu sen sallisi.

Kalle Rovanperä driftaa yhdessä Daigo Saton kanssa ja kyyti on hurjan näköistä:

Katso myös: “Mitä me olemme tekemässä täällä?” – Saudi-Arabian valmentajan raivokas puhe löi alkutahdit sensaatiolle


Pelaajat: