Video: Hurjaa menoa – Kalle Rovanperä esitteli driftaustaitojaan

Kalle Rovanperä / Pallomeri.net

Rallitähti Kalle Rovanperä esitteli huikeita autonkäsittelytaitojaan, mutta eri lajin parissa kuin mitä normaalisti on totuttu näkemään.

Ralliautoilija Kalle Rovanperä esitteli taitojaan komealla videolla Instagramissa tiistai-iltana. 20-vuotias Rovanperä todistaa, ettei auto lähde käsistä edes napakassa sivuluisussa.

Videolla Rovanperä osoittaa hallitsevansa myös driftauksen salat.

Mainos alkaa

– Ensimmäinen testipäivä uusien Toyota Gazoo Racingin drifiting-autojen kanssa! Uusi GR Supra tuntuu sopivan hyvin driftaamisen ja uskon, että kun asetukset saadaan kuntoon, se on erinomainen, Rovanperä kirjoittaa päivityksen oheen.

Rovanperä sai videota varten opastusta kovan luokan ammattilaiselta, sillä hän kiittää päivityksessä Toyotan tallin lisäksi drifting-kuski Daigo Saitoa.

Rovanperällä ei ole vielä sopimusta ensi kaudeksi, mutta hänen managerinsa Timo Jouhki paljasti aiemmin elokuussa Ilta-Sanomille, että jatko Toyotan tallissa on julkistusta vaille valmis.

– Jos katsotaan, miten Kalle on ajanut, niin eiköhän jo se kerro tilanteen sopimusrintamalla. Toyotalla on optio Kalleen, joten siinä mielessä asia on selvä, Jouhki totesi tuolloin Ilta-Sanomien haastattelussa.

Kalle Rovanperä hallitsee rallin lisäksi myös driftaamisen:

Katso myös: Video: Fury FC:ssä nähtiin julma tyrmäys – Robert Casper pamautti rajun polvihyppypotkun suoraan pataan


Pelaajat: