Video: Ilves-pakki Kalle Maalahti taituroi maagisesti – sooloili huikeasti koko kentän läpi

Kalle Maalahti Ilves / Pallomeri.net

Ilves voitti Liigan playoffien 1. kierroksen avausottelun ja puolustaja Kalle Maalahti taituroi huikealla soolollaan illan upeimman osuman.

Liigan runkosarjan kahdeksanneksi sijoittunut Ilves kohtaa pudotuspelien 1. kierroksella yhdeksänneksi sijoittuneen KooKoon ja ensimmäinen ottelu pelattiin torstaina Kouvolassa. Ottelu päättyi Ilveksen 4-1-voittoon, mikä tarkoittaa, että KooKoo on avausottelun jälkeen tiukassa liemessä, sillä 1. kierros pelataan tällä kaudella kaksiosaisena kamppailuna, jossa yhteismaalit ratkaisevat.

Avajaisillan upein maali syntyi aivan avauserän lopulla, kun Ilveksen puolustaja Kalle Maalahti teki hyvin epätyypillisen ylivoimamaalin. Vikkeläkinttuinen Maalahti otti kiekon haltuunsa omalta alueelta ja lähti nostamaan hyökkäystä.

Kun sopivaa avauspaikkaa ei löytynyt, niin Maalahti jatkoi kiekon kuljettamista. Sitten nälkä kasvoi syödessä ja yhtäkkiä Maalahti oli kynäillyt itsensä läpiajoon. Maalahti päätti maagisen coast-to-coast -soolonsa veivaamalla KooKoo-vahti Victor Brattströmin aivan kahville ja tekemällä lukemiksi 2-0.

Ilveksen Kalle Maalahti viimeistelee upean coast-to-coast -soolon KooKoon reppuun:

https://twitter.com/ilveshockey/status/1382736121357082630

Tsekkaa myös: Liigan tuomareille lisäapua pudotuspeleihin – videotarkastukset ulotetaan myös jäähyihin


Joukkueet: