Kaksi NHL-pelaajaa pidätetty New Yorkissa – epäillään pahoinpidelleen baarilaskun vuoksi

New Yorkissa vedolla NHL trade deadline Hockey Zamboni jääkiekko pallomeri.net
NHL Hockey Zamboni jääkiekko pallomeri.net

NHL:ssä pelaavat Sonny Milano ja A.J Greer on pidätetty New Yorkissa. Kaksikon epäillään pahoinpidelleen 28-vuotias mieshenkilö. Asiasta uutisoi New York Post.

Columbus Blue Jacketsissa pelaava Milano ja Colorado Avalanchessa pelaava Greer pidätettiin sunnuntaiaamuna asunnosta, joka sijaitsee Manhattanilla New Yorkissa. Kaksikko oli ajautunut tappeluun 28-vuotiaan mieshenkilön kanssa. New York Postin mukaan riita koski baarilaskua. Samaisessa uutisessa todetaan, että pelaajien epäillään syyllistyneen pahoinpitelyyn.

Milano on Columbuksen GM Jarmo Kekäläisen ensimmäisen kierroksen varaus kesältä 2014. Hyökkääjän NHL-ura ei ole kuitenkaan sujunut odotetulla tavalla, sillä tilille on kertynyt ainoastaan 70 ottelua. Milanon sopimus päättyi tähän kauteen, joten hyökkääjällä on edessään sopimusneuvottelut. Tämä välikohtaus tuskin ainakaan tulee vaikuttamaan positiivisesti niihin.

Mainos alkaa:

Myös Greerin ura kirkkaissa valoissa ei ole vielä käynnistynyt kunnolla, sillä vuonna 2015 NHL:ään varattu pelimies on saanut tililleen vain 37 ottelua.

Columbus antoi heti huhujen käynnistyttyä virallisen tiedotteen, jossa seura totesi olevansa tietoinen pelaajansa tilanteesta. Samalla seura kertoi seuraavansa tilannetta ennen kuin kommentoi enempää asiaan liittyen.


Pelaajat: ,