Kaksi herkullista kohdetta tarjolla torstai-iltaan!

Tässä samalla kun jännätään peukut pystyssä nähdäänkö vielä lauantaina huippukiekkoa Areenalla, on hyvä ottaa tarkasteluun illan betsit. Eurooppa liigassa taistellaan paikoista kahdeksan parhaan joukkoon ja meikäläinen on korvat ja silmät tarkkana valinnut teille herkullisimmat kaksi kohdetta.

Turkissa taistellaan nimittäin Besiktasin ja Club Bruggen välillä jatkopaikasta. Belgialaiset veivät ensimmäisen ottelun nimiinsä 2-1, mutta Besiktasin erittäin tärkeää vierasmaalia ei parane väheksyä. Besiktas lähtee vielä tyylikäs kotivoitto Erciyessporista alla iskemään hampaitaan Bruggen ihon alle. Uskon täysillä siihen, että Besiktas jatkaa tästä otteluparista. Kalusto on vahvempi ja hullut kebabinkääntäjät stadikan lehtereillä piiskaavat mehut irti raitapaidoista. Pelataan siis isäntiä.

Besiktas – Club Brugge / Besiktas 1,92

Mainos alkaa:

Toinen maistuva kohde löytyykin sitten Espanjasta. Sevilla kävi tylyllä ryöstöretkellä Villarealin vieraana napaten tyylikkään 3-1 vierasvoiton. Tänään Villarealin on heti alusta hyökättävä erittäin agressiivisesti, joka varmasti tulee avaamaan Sevillalle ratkaisun paikkoja. Uskon siihen, että kotijoukkue hoitaa tänään. Pelataan siis sen mukaisesti.

Sevilla – Villareal / Sevilla 2,20

Twitterissä tulee päivittäin paljon vihjeitä, joten seuratkaa meikäläistä siellä.

Kisaturisti