Video: Englannin Kakkosliigassa nähtiin ovela maali – hyökkääjä höynäytti maalivahtia oikein urakalla

Kakkosliigassa Hallam Hope Carlisle / Pallomeri.net

Englannin Kakkosliigassa nähtiin hieman kummallisempi maali, kun Carlisle-hyökkääjä Hallam Hope höynäytti vastustajan veskaria nololla tavalla.

Carlislen ja Notts Countyn välisessä ottelussa nähtiin maali, joka on samalla äärettömän komea sekä halpamainen. Nimittäin kotijoukkueen hyökkääjä Hallam Hope jekutti Notts County -veskari Ryan Schofieldia sellaisella tavalla, että vasta 19-vuotias peluri haluaa unohtaa sen mahdollisimman nopeasti.

Palloa käsissään pitänyt Schofield odotti rauhassa, että oma joukkue pääsee nostamaan pakkansa ylös. Samalla veskari piti huolen siitä, että myös vastustajan pelaajat nostavat, jotta hän pääsee rauhassa avaamaan peliä. Schofieldilta jäi kuitenkin huomioimatta, että yksi Carlisle-pelaaja oli jäänyt kyttäilemään tilannetta maaliviivalle.

Hope liikkui ”varjoissa” sen verran komealla tavalla, että Schofield ei osannut alkuunkaan odottaa, että joku iskisi pallon kiinni. Hyökkääjä vaani kuitenkin kärsivällisesti ja nappasi pallon välittömästi itselleen, kun veskari tiputti pelivälineen nurmen pintaan.

Hope pääsikin lopulta viimeistelemään todella helposti pelivälineen sisään ja nosti Carlislen maalin päähän. Se ei lopulta kuitenkaan riittänyt pisteille, sillä Notts County haki täyden pistepotin 3-1-voitolla.

Englannin Kakkosliigassa nähtiin tiistain komein maali

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Katso myös: Video: Cristiano Ronaldo imitoi Diego Simeonen ”cojones”-tuuletusta!


Pelaajat:
Joukkueet: