Kakkonen, Kolmonen ja Nelonen – Coolbet tarjoaa kertoimet alasarjafutikseen

Kakkonen FIFA VAR KPV KuPS Crvena zvezda-hjk Vitebsk-KuPS Torshavn-HJK futisvedonlyönti Länsi-Suomen peliyhtiö HIFK Veikkausliigan otteluohjelma sarjajärjestelmä TPS HJK-Inter Ykkösessä Palloliitto NJS EIF HIFK Ykkösen FC Honka SJK VPS-PS Kemi Veikkausliiga Mika Ojala jalkapallo / Pallomeri.net

Suomen Kakkonen, Kolmonen ja Nelonen eivät ole aivan tavanomaisempia vedonlyöntisarjoja, mutta sitäkin kiinnostavampia. Coolbet tarjoaa kertoimet ja kohteet sarjoihin!

Futiskesä alkaa pikku hiljaa käynnistymään ja myös Suomessa Veikkausliigan ja Ykkösen lisäksi alemmissa sarjoissa aletaan taistelemaan sarjapisteistä. Monelle fanille olennainen osa pelien seuraamisen lisäksi on myös vedonlyönti, jonka avulla saa ripauksen lisäjännitystä oman suosikkijoukkueensa menestyksen toivomiseen.

Kuten jo viime kaudellakin, niin myös tänä vuonna on mahdollisuus lyödä vetoa aina Suomen Nelosen otteluista, joihin Coolbet tarjoaa kertoimet.

Vedonlyönti ja kertoimet alasarjafutikseen

Kakkonen

Suomen Kakkosessa pelataan tänä vuonna kolmessa maantieteellisesti jaotellussa lohkossa, joten kyseessä on valtakunnallisen sarjan ja piirisarjan välimuoto. Kakkosessa nähdään tällä kaudella useita todella mielenkiintoisia otteluita, sillä onhan sarjassa vielä lähivuosina Veikkausliigassa pelanneita joukkueita, kuten JJK ja PK-35. Myös Kemi City on syntynyt PS Kemin pohjalle, minkä Veikkausliiga-taival päättyi putoamiseen ja konkurssiin kauden 2018 jälkeen.

Mainos alkaa

Sarjassa nähdään myös useampi Veikkausliiga-seuran 2. joukkue, sillä mukana on Klubi 04, Ilves 2 ja RoPS 2. Tämän lisäksi joukkueilla saattaa olla myös farmisopimuksia Veikkausliigaan, joten sitäkin kautta kentillä tullaan näkemään laadukkaita pelimiehiä.

Coolbet tarjoaa kertoimet jokaiseen Kakkosen otteluun, minkä lisäksi pelejä löydät myös live-vedon puolelta. Coolbetilla on tunnetusti markkinoiden korkeimpia kertoimia, joten siltäkin kantilta suomalaiseen futikseen on tarjolla laajan pelivalikoiman lisäksi myös loistavat kertoimet!

Kolmonen

Kolmonen on astetta pienempi sarja kuin Kakkonen, sillä Kolmosta pelataan piirien puolella, jolloin pelit ovat huomattavasti pienemmällä alueella kuin esimerkiksi sarjaporrasta ylempänä. Kolmosessa taistellaan kuitenkin armottomasti pisteistä ja tarjolla on muun muassa pienten kyläseurojen kohtaamisia, joista tunnelmaa ei puutu.

Kolmonen ei ole tavanomainen sarja kaikkien vedonlyöntiyhtiöiden listalla, mutta Coolbetilla tarjotaan myös Kolmosen jokaiseen otteluun kertoimet. Tämän lisäksi Coolbetin live-vedosta löydät myös Kolmosen otteluita.

Nelonen

Nelosen pelejä harvemmin näkee vedonlyöntikohteina, mutta tässäkin suhteessa Coolbet on panostanut pelivalikoimaansa, sillä sivustolta on löytynyt jo parin kauden ajan kohteet jokaiseen Nelosen otteluun ympäri Suomen.

Coolbet onkin ainut peliyhtiö, joka tarjoilee kohteita myös Suomen Nelosen otteluihin. Näin ollen sinulla on mahdollisuus veikata muun muassa oman kyläjengisi otteluita, kun saavut aurinkoisena päivänä makkaran ja kahvin tuoksuiselle urheilukentälle. Tätä voisi kutsua jopa pienoiseksi futiskulttuuriksi, että vedonlyönti on tehty myös mahdolliseksi alempiin sarjoihin, jossa yleensä asenne on vähintään yhtä kovalla tasolla kuin selvästi ylemmissä sarjoissa.

SIIRRY COOLBETILLE TÄSTÄ!