Video: Kaizer Chiefsin veskarilta käsittämätön kämmi – antoi vastustajalle aikaisen joululahjan

Itumeleng Khune Kaizer Chiefs / Pallomeri.net

Kaizer Chiefsin maalivahti Itumeleng Khune jäätyi huikeasti ottelussa Black Leopardsia vastaan ja lahjoitti nolosti maalin.

Etelä-Afrikan jalkapalloilun suurseura Kaizer Chiefsiä edustava maalivahti Itumeleng Khune osoitti vastaansanomattomalla tavalla, että vaikka pelaaja olisi kuinka ammattilainen ja vaikka vyöllä olisi satoja tuhansia toistoja, niin joskus vain ammattimieskin munii täysin perussuorituksen.

Näin kävi, kun Khune otti pallon haltuunsa ottelussa Black Leopardsia vastaan keskiviikon kierroksella. Ottelun 12. minuutilla Khune kuljetti pallon rangaistusalueensa ulkopuolelle ja oli antamassa aivan perusavausta, kunnes hänelle sattui mystinen oikosulku.

Khune syötti pallon suoraan Black Leopardsin Ovidy Karurulle, joka ei voinut uskoa onneaan. Karuru ei kauaa jäänyt armopalaa ihmettelemään, vaan pisti pallon nopeasti kohti tyhjää Chiefs-maalia.

Mainos alkaa

Khune luonnollisesti yritti vielä spurtata perään, mutta oli auttamatta myöhässä. Khunen onneksi peli päättyi lopulta pistejakoon maalein 2-2.

Kaizer Chiefsin Itumeleng Khune sählää uskomattomalla tavalla:

Katso myös: Video: Härski temppu Ecuadorin liigassa – Emelec-veskari kiskaisi vastustajalta housut alas juuri ennen kulmaa