Kaisa Mäkäräinen nappasi ylivoimaisen voiton karmivissa olosuhteissa

ampumahiihdon MM-kisat Kaisa Mäkäräisen Kaisa Mäkäräinen mm-pronssia - Pallomeri.net

Kaisa Mäkäräinen teki fantastisen suorituksen sunnuntaina, kun suomalaistähti juhli ylivoimaista voittoa Oberhofissa käydyssä yhteislähtökilpailussa.

Oberhofin kilpailu käytiin suorastaan karmivissa olosuhteissa, sillä ampumapaikalla puhalsi hirvittävä tuuli, minkä lisäksi näkyvyyttä haittasi sumu. Myös ladut olivat kaikkea muuta kuin hyvät, sillä kisapaikalla on ollut suuria ongelmia lumen kanssa.

Kaisa Mäkäräinen ei antanut olosuhteiden häiritä suoritusta, vaan suomalainen suoritti ampumapaikalla lähes täydellisellä tavalla. Mäkäräisen ainut sakko tuli ensimmäisellä ampumapaikalla. Tämän jälkeen kolme paikkaa meni nollille, joten voittajasta ei ollut mitään epäselvyyttä.

Mäkäräinen pystyi himmailemaan viimeisellä lenkillä, kun ero oli kasvanut niin suureksi. Toiseksi sijoittunut Tiril Eckhoff ampui neljä sakkoa ja jäi Mäkäräisestä yli 30 sekunnin päähän.

Mari Eder ei suoriutunut aivan Mäkäräisen tavoin ampumapaikalla, sillä sakkoja kertyi peräti kahdeksan kappaletta. Se kuitenkin riitti kohtuulliseen sijoitukseen, koska Eder tuli maaliin 16. nopeimpana


Pelaajat: