Video: Australialaisen harrasteliigan finaalissa nähtiin kaikkien aikojen koomisin oma maali

Video: Australialaisen harrasteliigan finaalissa nähtiin kaikkien aikojen koomisin oma maali

Australiassa syntyi kaikkien aikojen surkuhupaisin oma maali, kun pakki pamautti vastustajan missaamaan rankkarin jatkotilanteesta pallon maaliin.

Australiassa Sydneyn sisäisen amatööriliigan finaali ratkesi todella huvittavalla tavalla. Eastwood St Andrews FC:n ja Gladesville Ravensin välinen finaali oli tiukasti lukemissa 2-2, kun peliaikaa oli jäljellä viisi minuuttia. Eastwood St Andrewsille vihellettiin rankkari ja samalla heille avautui mahdollisuus lyödä mestaruudelleen sinetti.

Eastwood St Andrewsin hyökkääjä sijoitti rankkarinsa alakulmaan, mutta Gladesvillen maalivahti onnistui torjumaan kudin. Irtopallo jäi pyörimään vapaana ja paikalle säntäsi Gladesvillen pakki, joka ilmeisesti yritti purkaa pallon päädystä yli, mutta epäonnistui karmivalla tavalla. Hän yritti ampua oikeallaan, mutta osui ennen vetoa palloon vasurillaan ja pallo lennähti hänen kannaltaan valitettavan komeasti omaan maaliin.

Koko Gladesvillen joukkue lyyhistyi maahan maalin jälkeen ja ottelu myös päättyi lukemin 3-2 Eastwood St Andrewsin voittoon.

Sydneyn amatööriliigassa syntyi kaikkien aikojen oma maali:

Katso myös: 17-vuotias Naatan Skyttä debytoi Ilves-avauksessa – tykitti upean maalin

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut