Kaikkien aikojen jalkapallonäytös – Barca teki ihmeen!

kaikkien aikojen Barcelona UCL / Pallomeri.net

Barcelona järjesti kaikkien aikojen nousun Mestarien liigassa, kun espanjalaisjoukkue kaatoi PSG:n kotikentällä numeroin 6-1 ja eteni jatkoon.

Blaugrana sai unelma-alun ottelulle, kun Luis Suarez vei isännät johtoon jo ensimmäisten minuuttien aikana. Toiveet heräsivät kunnolla henkiin ensimmäisen jakson lopussa, kun Barca meni jo 2-0-johtoon PSG:n omalla maalilla.

Hurja tahti jatkui heti toisen jakson alussa, kun Lionel Messi laukoi pilkusta tilanteeksi 3-0. Kotiyleisön fiilis romahti kuitenkin totaalisesti, kun Edinson Cavani laukoi tärkeän vierasmaalin ranskalaisjoukkueelle. Se tarkoitti samalla sitä, että Barcelonan jatkopaikka vaatisi vähintään 6-1-voiton.

Unelma heräsi henkiin aivan kamppailun lopussa, kun Neymar iski 88.minuutilla tilanteeksi 4-1. Vain muutama minuutti tästä ja Neymar laukoi Barcan pilkusta jo maalin päähän.

Kaikkien aikojen näytös sai unohtumattoman päätöksen, kun Sergi Roberto viimeisteli vastoin kaikkia ennakko-odotuksia Barcelonan jatkoon yhteismaalein 6-5.

Tämä maali on nähtävä/kuultava Tuomas Virkkusen selostamana. Videon voit katsoa Viasat Sportin sivuilta TÄSTÄ LINKISTÄ! Kylmien väreiden takuu!


Joukkueet: