Chelsean Kai Havertz hukkasi selvän maalipaikan, mutta onnistui vahingossa todellisessa tarkkuussuorituksessa

Kai havertz

Chelsean harjoituspelissä nähtiin kiusallinen epäonnistuminen, joka muuttui koomiseksi onnistumiseksi, kun Kai Havertz ampui maalista yli.

Chelsea kohtasi Pohjois-Amerikan leirinsä ensimmäisessä harjoitusottelussa meksikolaisen Club American ja poistui kentältä voittajana maalein 2-1.

Ottelu piti sisällään varsin koomisen hetken, joka tosin ei varmastikaan ollut Chelsean Kai Havertzin mielestä järin hauska. Havertz nimittäin pääsi ottelun tuoksinassa varsin mainioon maalipaikkaan, mutta ei saanut askelmerkkiä kohdalleen ja ampui pallon taivaisiin.

Mainos alkaa:

Havertz ei välttämättä itse sitä edes tajunnut eikä se todennäköisesti olisi häntä lohduttanut, mutta mokatessaan Havertz periaatteessa onnistui vielä vaikeammassa tempussa, ainakin jos verrataan kohteiden kokoa.

Havertzin veto näet lensi kyllä maalin yli, mutta pallo sujahti maalin takana olleen seinän kautta millintarkasti maassa seisoneeseen ämpäriin.

Kai Havertz ampuu maalista yli, mutta osuu tarkasti sen takana olleeseen ämpäriin:

Katso myös: Fluminensen Caio Paulista pisti viihdyttäen – osoitti ensin huikeaa taituruutta ja mokasi nolosti heti perään


Pelaajat:
Joukkueet: