Kaapo Kakko sai lentävän lähdön harjoituskauteen – kiekko tylysti yläpesään vain 15 sekunnin pelin jälkeen

Kaapo Kakko New York Rangers

New York Rangerin Kaapo Kakko aloitti harjoituspelit ryminällä, kun hän kiskaisi kiekon ylänurkkaan vain 15 sekunnin pelin jälkeen.

New York Rangersin Kaapo Kakko palkittiin ottelun parhaana pelaajana, kun Rangers kukisti harjoitusottelussa paikalliskilpailija New York Islandersin maalein 4-2. Kakko sai otteluun lentävän lähdön, sillä hän niittasi Rangersin avausmaalin heti ottelun ensimmäisessä vaihdossa.

Karvaamassa ollut Kakko pääsi herkkupaikalle, kun Rangers-pakki Adam Fox survaisi kiekon pois Islandersin Pierre Engvallin lavasta. Kiekko päätyi suoraan Kakolle, joka kiitti tarjoilusta painamalla kiekon armottoman tarkalla rannarilla aivan etuyläkulmaan.

Kakko, Tyler Pitlick ja Chris Kreider veivät Rangersin reilussa kolmessa minuutissa Rangersin jo kolmen maalin johtoon. Peli alkoi olla valmis, kun Blake Wheeler viimeisteli Rangersin neljännen maalin toisen erän alkupuolella.

Ottelu New York Islandersia vastaan oli Kakon ensimmäinen harjoituspeli tällä kaudella. Hän ei ollut mukana harjoituskauden avausottelussa, jossa Rangers hävisi Boston Bruinsille 0-3.

Kaapo Kakko pääsee herkkupaikalle ja niittaa kiekon ylähyllylle vaivaisen 15 sekunnin pelin jälkeen:

Katso myös: Jere Innala jäi pelottavan niitin alle SHL:ssä – kuittasi heti iskemällä ylivoimamaalin


Pelaajat:
Joukkueet: