Video: Artemi Panarinilta komea tarjoilu – Kaapo Kakko iski kiekon maaliin

Kaapo Kakko Artemi Panarin New York Rangers Montreal - Pallomeri.net

Kaapo Kakko on saanut ketsuppipullon auki NHL:ssä, sillä nuorukainen viimeisteli Montreal Canadiensia vastaan kauden toisen osumansa.

Avausosuma oli nähty edellisessä ottelussa New Jersey Devilsin verkkoon, ja Montrealia vastaan pelatun matsin avauserässä suomalaishyökkääjä jatkoi siitä mihin jäi. Artemi Panarin teki tyylikkään esityön ja löysi Kakon lavan maalinedustalta. Tämä ei paikasta erehtynyt vaan iski Rangersin johtoon.

Christian Dvorak tasoitti pelin toisessa erässä, mutta Rangers meni uudestaan edelle Chris Kreiderin osumalla. Päätöserässä Juelien Gauthier venytti johdon jo kahteen ennen kuin Josh Anderson toi vierasjoukkue Canadiensin jälleen maalin päähän.

Enempää osumia ei kuitenkaan nähty, joten Rangers vei voiton lukemin 3-2. Matsin tarkemmat tilastot voit katsoa NHL:n sivuilta.

Kakko valittiin Devils-ottelun tapaan ykköstähdeksi. Hänen saldonsa kauden 12 ottelussa on nyt 2+1, ja nämä kaikki tehot – syöttöpiste mukaan luettuna – ovat syntyneet siis kahdessa viimeisimmässä pelissä.

Kaapo Kakko teki ottelun avausmaalin:

Jos yllä oleva video ei näy, voit katsoa sen Hockey Dailyn Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,