NHL-kausi jatkuu kesällä – joutuuko Kaapo Kakko katsomaan pelit sivusta?

Kaapo Kakko Mika Zibanejad - pallomeri.net

Kaapo Kakko on yksi NHL-pelaajista, joka kuuluu riskiryhmään koronaviruksen suhteen ja hänen kautensa saattaa sen takia olla ohi.

Kaapo Kakko saattaa olla pelinsä pelannut tulokaskautensa osalta, vaikka kausi onkin jatkumassa vielä määrittelemättömällä päivämäärällä. Kakko sairastaa ykköstyypin diabetesta ja kuuluu sen vuoksi koronaviruksen riskiryhmään.

Rangersin johtoon kuuluva John Davidson kertoo NHL:n suomenkielisten nettisivujen haastattelussa seuran kuuntelevan tarkkaan lääketieteen ammattilaisia päättäessään Kakon mahdollisesta osallistumisesta harjoituksiin ja tuleviin peleihin.

Mainos alkaa:

– Tiedän, että hän on luistellut ja muutenkin harjoitellut hurjasti ollakseen valmis palaamaan töihin. Olen varma, että hän haluaa pelata, mutta jokaisen terveydestä täytyy huolehtia. Sillä ei ole mitään väliä, oletko 19-vuotias nuori pelaaja vai seuran johtoryhmään kuuluva henkilö. Jokaisen kohdalla asiat pitää hoitaa oikein. Jos hän ei voi pelata, hän ei pelaa. Huolehdimme hänestä, sillä hän on iso osa joukkuetta. Jos hän voi pelata, hän pelaa. Hän varmasti haluaa pelata, mutta kuuntelemme lääketieteen ammattilaisia. He tietävät, mikä on viisainta, Davidson totesi.

Rangers saa NHL:n laajennetujen pudotuspelien avauskierroksella vastaansa Carolina Hurricanesin.

Lue myös: NHL-asiantuntijat järjestelivät 2002 draftin uusiksi – Valtteri Filppula teki huikean nousun


Pelaajat:
Joukkueet: