Video: Kaapo Kakko-Artemi Panarin -tutkapari toimi – suomalaiselta tehokas paluu kaukaloon

Video: Kaapo Kakko-Artemi Panarin -tutkapari toimi – suomalaiselta tehokas paluu kaukaloon

New York Rangersin Kaapo Kakko missasi joukkueensa kaksi edellistä peliä flunssan takia, mutta viime yönä superlupaus pääsi jälleen irti.

Kakko palasikin tehokkaasti pieneltä breikiltään, sillä suomalaishyökkääjä jatkoi siitä, mihin oli jäänyt. Kakko oli suuressa roolissa, kun New York Rangers nappasi arvokkaat pisteet 4-1-voitolla.

Varsinkin isäntien ylivoima oli tehokkaalla päällä, koska kolmesta yrityksestä kaksi päättyi maaliin. Näissä molemmissa osumissa kaava oli selvä, sillä kiekko pelattiin Kaapo Kakon kautta Artemi Panarinille, joka viimeisteli pelivälineen varmasti sisään.

Rangersilla onkin käsissään melko timanttinen kaksikko, mikäli Kakko ja Panarin pystyvät pitämään tehokkuutensa yllä myös tulevissa peleissä.

Tahmeasti NHL-uransa käynnistänyt Kakko on saanut koneensa vihdoin kunnolla käyntiin ja se näkyy myös tehopisteissä, koska 17 ottelua on tuonut nyt tilille tehot 6+4. Samalla Kakko on noussut tulokkaiden pistepörssissä sijalle 7. Matkaa kärkeen on kuitenkin reippaasti, koska Coloradon takalinjoilla uskomatonta kautta pelaava Cale Makar on tehnyt jo 23 tehopistettä.

Kaapo Kakko keräsi Washingtonia vastaan tehot 0+2

Jos video ei näy, niin voit katsoa sen YouTubesta!

Jaa tämä:

Joukkueet:
Pelaajat:

Aiheeseen liittyvät julkaisut