Video: Kaapo Kakko sai aivan älyvapaan rangaistuksen – jopa vastustaja ihmetteli tuomiota

Kaapo Kakko New York Rangers / Pallomeri.net

New York Rangersin Kaapo Kakko kaadettiin rumasti, mutta kaikkien järkytykseksi myös hän joutui jäähypenkille sukeltamisesta.

New York Rangers kaatoi Washington Capitalsin kotonaan maalein 4-2 ja Rangersin Kaapo Kakko sai tililleen yhden syöttöpinnan. Kakko sai myös nimensä perin erikoisella tavalla ottelun jäähytilastoon.

Kakko oli kuljettamassa kiekkoa keskialueella, kun hän yritti ohittaa Capitalsin Brenden Dillonia. Kakko oli jo pääsemässä ohi, kunnes Dillon vielä kurotti jalallaan kohtia Kakkoa. Jalat kopsahtivat yhteen eikä kontakti onneksi osunut Kakon polveen, mutta se oli tarpeeksi voimakas lennättämään hänet katolleen.

Dillon sai tilanteesta vähintäänkin aiheellisen kampitusjäähyn, mutta sitten moni saikin hieroa silmiään, kun linjatuomari saatteli myös Kakon jäähypenkille. Videot eivät jätä kauheasti epäselvyyksiä tuomion laadusta.

Mainos alkaa

Myös se oli varsin kuvaavaa, että Dillon kysyi jäähypenkille mentyään Kakolta, että saiko tämä sukeltamisjäähyn ja pyöritteli epäuskoisena päätään vastauksen saatuaan.

Kaapo Kakko kampitettiin ja hänet komennettiin jäähylle sukeltamisesta:

Katso myös: Video: Aleksander Barkov liekeissä – jäätävän upea esityö ja komea maali Nashvillea vastaan


Pelaajat:
Joukkueet: