Video: Kaapo Kakko nakutti kaksi häkkiä – ensin upea läpiajo ja illan kruunuksi voittomaali jatkoajalla

Kaapo Kakko New York Rangers / Pallomeri.net

Kaapo Kakko takoi kaksi maalia, kun New York Rangers voitti Pittsburgh Penguinsin. Kakko teki ensimmäisen läpiajosta ja toisen  jatkoajalla.

Superlupaus Kaapo Kakko alkaa selvästi löytää itseään NHL-tasolla. Tästä osoituksena toimi loistava kahden maalin iltapuhde, jonka ansiosta New York Rangers kaatoi Pittsburgh Penguinsin kotonaan maalein 3-2.

Kakko avasi ottelun maalihanat ajassa 6:42 karkaamalla läpiajoon Brendan Lemieux’n loistavasta syötöstä. Kakko oli hiipinyt pakkien selustaan ja pääsi syötön saatuaan ajamaan vapaasti maalille. Kakko ei jättänyt maalivahti Matt Murraylle mitään saumaa, vaan veti hänet vipuun viemällä kiekon nopeasti kämmeneltä rystylle.

Kakon ilta huipentui jatkoajalla, jolloin hän pääsi iskemään taululle loppulukemat. Maalin arkkitehtina oli Rangersin toisen maalin tehnyt puolustaja Adam Fox, joka toi kiekon Penguinsin alueelle ja osoitti huikeaa malttia.

Mainos alkaa

Fox odotti ja odotti, että Penguisin pelaajat tekevät liikeensä ja antoi millintarkan syötön takatolpalle, jonne Kakko oli hänen selkänsä takaa tällä väliin hiipinyt. Kakko puttasi kiekon pussiin ja pääsi tuulettamaan kainaloitaan tililään uunituore voittomaali.

Kakko on nyt tehnyt NHL-urallaan kuusi maalia.

Kaapo Kakko pistää kiekon pussiin läpiajosta

Kakko viimeistelee voittomaalin jatkoajalla:

Katso myös: Hurja tilanne CHL:ssä – Lino Martschini potkaisi Ben Bloodia kasvoihin


Pelaajat:
Joukkueet: