Sharksin Kaapo Kähkönen pisti pelin jännäksi – otti hölmön jäähyn loppuhetkillä, Kings tasoitti ylivoimalla

Kaapo Kähkönen San Jose Sharks

San Jose Sharksin maalivahti Kaapo Kähkönen teki epähuomiossa paikallispelistä hieman jännemmän kuin sen oli tarkoitus olla.

Los Angeles Kingsin ja San Jose Sharksin välinen Kalifornian derby venyi aina rankkareille asti ja päättyi lopulta Sharksin 4-3-voittoon. Ottelu tosin oli kääntymässä Sharksille jo varsinaisella peliajalla, mutta maalivahti Kaapo Kähkösen virheen myötä Kings nousi vielä tasoihin.

Kähköselle sattui kämmi maalin takana, kun hän yritti pelata kiekkoa pois omalta alueelta. Rohkea yritys kostautui tällä kertaa tylysti, sillä Kähkösen veto meni selvästi pleksin yli suoraan katsomoon. Kähköselle tuomittiin tilanteesta kahden minuutin rangaistus pelin viivyttämisestä. Tv-kuvissa näkyi myös hyvin se kuinka Kähkönen sätti itseään mokaan jälkeen.

Kingsin tähtipakki Drew Doughty rokotti nopeasti tästä seuranneella ylivoimalla ampumalla kiekon ylähyllylle komealla lämärillä. Lopulta Sharks kuitenkin käänsi pelin itselleen rankkareilla, joten Kähkösen moka ei maksanut Sharksille pistettäkään, mutta toi toki Kingsille yhden.

Kaapo Kähkönen tempaisee kiekon katsomoon kolmannen erän lopulla:

Jäähy kostautuu nopeasti ja Kings vie pelin lopulta rankkareille asti:

Katso myös: Upea syöttökuvio toi tulosta – Juuso Välimäki painoi kiekon Pittsburghin reppuun


Pelaajat:
Joukkueet: