Video: Mykistävä tyrmäys K1:ssä – virheestä tuli välitön sakko ja jäätävä pommi kajahti päin näköä

K1 tyrmäys pommi / Pallomeri.net

K1: K’Festa 4:ssä nähtiin yksi alkuvuoden jämäkimmistä tyrmäysiskuista, kun thaimaalaisottelijan pommi teki selvää vastustajasta.

Japanilaisen potkunyrkkeilyproomotio K1:n tammikuulta siirtämään jouduttu K1: K’Festa 4 -tapahtuma saatiin vihdoin oteltua ja potkunyrkkeilyn ystäville tarjoiltiinkin tuutin täydeltä kamppailuherkkua.

Yksi alkuvuoden tylyimmistä lopetuksista nähtiin, kun thaimaalainen Gonnapar Weerasakreck kohtasi kevyen sarjan ottelussa japanilaisen Daiki Nagumon.

Ottelu ehti toiseen eräänsä, kunnes Nagumo teki virheen, joka paitsi ratkaisi ottelun mutta aiheutti hänelle myös taatusti valtavaa kipua.

Nagumo nimittäin erehtyi aukaisemaan suojauksensa ja Weerasakreck käytti tilaisuuden armotta hyväkseen. Ennen kuin Nagumo ehti tajuta virhettään, niin Weerasakreckin jämerä pommi jysähti päin näköä ja Nagumo löysi itsensä kanveesista keräilemästä lelujaan.

Tuomari antoi Nagumolle hieman siimaa ja laski kahdeksaan asti, kunnes oli selvää, että vaikka Nagumo oli tajuissaan, niin ottelijaksi hänestä ei enää olisi, sillä niin tylysti Weerasakreckin moukari häntä järkytti.

Gonnapar Weerasakreckin armoton pommi tiputtaa Daiki Nagumon K1:ssä:

Katso myös: Video: UFC:n raskaansarjan mestaruusottelussa nähtiin todella brutaali tyrmäys