JYP vaihtaa päävalmentajaa – Risto Dufva palaa penkin taakse

JYP vaihtaa päävalmentajaa – Risto Dufva palaa penkin taakse

JYP ilmoitti maanantaina antaneensa potkut päävalmentaja Lauri Merikivelle. Tilalle tulee loppukauden sopimuksella Risto Dufva.

Täksi kaudeksi kolmen vuoden sopimuksella JYPin päävalmentajaksi noussut Merikivi ei saanut joukkueensa peliä missään vaiheessa kautta kuntoon, vaan kovin odotuksin kauteen lähtenyt JYP on sukeltanut sarjan häntäpäässä.

Seura olikin pakotettu reagoimaan kovimmalla mahdollisella tavalla, kun jyväskyläläisjoukkue ilmoitti antaneensa potkut Merikivelle. Tilalle nousee todella tuttu kasvo, sillä Risto Dufva teki seuran kanssa loppukauden kestävän sopimuksen.

– Teemme kaikkemme seuran menestyksen eteen tälläkin kaudella, ja nyt se ikävä kyllä merkitsi päävalmentajan vaihtamista. Tarvitsemme nyt joukkueeseen riittävän ison muutoksen playoffs-paikan saavuttamiseksi. Päätöstä helpotti se, että tiedämme Risto Dufvan osaamisen muutosjohtajana, kertoo JYPin hallituksen puheenjohtaja Jukka Seppänen tiedotteessa.

JYP on tällä hetkellä sarjassa sijalla 12. Eroa viimeiseen pudotuspelipaikkaan on kahdeksan pistettä.

– Kun synnyinkaupunkini joukkue JYP esittää kutsun, siihen vastataan myönteisesti. Selkeä tavoite on, että JYP pelaa tänäkin keväänä playoffseissa. Tehtävä on haastava, mutta mahdollinen, sanoo Dufva JYPin tiedotteessa.

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut