JYP teki vastavedon Pelicansin kampanjalle ja kauppaa kymppitonnilla “pelipäivä myyjänä” -pakettia

Kärpät JYP Juhamatti Aaltonen - Pallomeri.net

Pelicans saattoi hyvinkin käynnistää “päivä valmentajana” -kampanjallaan trendin, sillä nyt JYP tarjoaa “pelipäivä myyjänä” -pakettia.

Vallitseva koronatilanne ja sen aiheuttamat yleisörajoitukset ovat saaneet seurat heittäytymään luoviksi kehitellessään uusia varainkeruumalleja. Uutisoimme keskiviikkona Pelicansin kampanjasta, jossa perjantain KalPa-otteluun kaupattiin paikkaa valmennustiimistä 100 000 eurolla.

Pelicans saattoi käynnistää pienimuotoisen trendin, nimittäin JYP iski torstaina pöytään oman versionsa vastaavasta kampanjasta, jossa tarjolla on pelipäivän ajaksi paikka seuran myyntitiimissä. Paketilla on hintaa 10 000 euroa ja se sisältää muun muassa oman työpisteen, myyntihenkilön pikkutakin JYP-pinssillä, osallistumisen ottelupalaveriin ja ehkä huvittavimpana asiana ilmoituksessa mainitaan, että ostaja saa myös lihapiirakan kahdella nakilla. Toki paketin hintaa on mahdollista pienentää tekemällä aivan oikeaa kauppaa JYP:n nimissä. Seuran mukaan myynneistä ansaittu provisio vähennetään “elämyspaketin” hinnasta.

Pelicans keräsi omalla kampanjallaan lopulta vain 2500 euroa, joten on mielenkiintoista nähdä löydetäänkö Jyväskylässä myyntitiimiin väliaikaista vahvistusta, joka vieläpä haluaisi maksaa työstään.

Katso myös: Testaa tietämyksesi Pallomeri.netin NHL-visassa!


Joukkueet: