Video: JYP teki täysin älyttömän kirin viimeisellä minuutilla – kolme maalia 47 sekuntiin

JYP ihmenousu vs kalpa Joakim Kemell/ Pallomeri.net

Liigassa nähtiin todellinen lauantai-illan ihme, kun JYP nousi viimeisellä minuutilla kolmen maalin takaa tasoihin ja vei jatkoajalla voiton.

Jyväskylässä pelattiin draaman kaaren kannalta ajateltuna lauantain Liiga-kierroksen todellinen herkkupala, kun JYP:n ja KalPan välinen taisto kääntyi kotijoukkueelle jatkoajalla maalein 5-4.

Se jo itsessään riittäisi perustelemaan pääsylipun hinnan maksamista, mutta katsojat saivat taatusti paljon enemmän mitä odottivatkaan, sillä tapa, jolla JYP vei pelin jatkoajalle asti, oli aivan uskomaton spektaakkeli, joka ei taatusti hevillä unohdu sen nähneiltä.

Mainos alkaa

KalPa nimittäin johti ottelua maalein 4-1 vielä reilu minuutti ennen varsinaisen peliajan loppua, mutta kotijoukkue teki aivan mielipuolisen kirin viimeisen minuutin aikana.

Ensin Adam Brodecki kavensi eron kahteen maaliin, kun peliaikaa oli jäljellä 1:02. Sitten jyväskyläläiset hakivat lisäkavennusta ilman maalivahtia. Anttoni Honka löysi KalPan muurista kiekonmentävän reiän, kun peliaikaa oli jäljellä enää 43 sekuntia.

Uskomaton tapahtui, kun Joakim Kemell tasoitti puntit vain 15 sekuntia ennen varsinaisen peliajan loppua. Sama nuori ihmemies painoi kiekon KalPan pussiin myös jatkoajalla huipentaen joukkueensa unelmien nousun rinnalle ja ohi.

JYP nousee kolmen maalin takaa tasoihin 47 sekunnissa aivan kolmannen erän loppuhetkillä:

Katso myös: Video: RoKin hyökkääjä sähelsi näyttävästi – kiekko pesäpallolyönnillä omaan reppuun


Joukkueet: ,