F-liigassa nähtiin härski sukellus – Jymyn Jari Hankkio filmasi vastustajalle punaisen kortin

Jari Hankkio Nurmon Jymy

Nurmon Jymyn Jari Hankkio syyllistyi härskiin temppuun, kun hän filmasi Happeen Jonne Junkkariselle ulosajon keskiviikon ottelussa.

Miesten F-liigassa nähtiin härskiä toimintaa keskiviikon kierroksella ottelussa, jossa Nurmon Jymy kaatoi Happeen maalein 9-4. Rottailu tapahtui ottelun toisessa erässä, kun Jymy johti peliä maalein 4-3.

Kyseisessä tilanteessa pääroolin otti Jymyn Jari Hankkio, joka hankki Happeen Jonne Junkkariselle punaisen kortin ja ulosajon. Hankkio ja Junkkarinen kohtasivat maalin edessä ja uusintojen perusteella kaikki lähti liikkeelle siitä, kun Junkkarinen ajaa maalille ja osuu Hankkioon. Hankkio kostaa tölväisyn ottamalla otteen Junkkarisen kyljestä. Ilmeisesti Hankkio harrasti jonkin sortin koiruuksia, sillä Junkkariselle tuli nopeasti kiire repäistä Hankkion ote irti.

Heti perään Junkkarinen kuittaa tilanteen hölmösti huitaisemalla Hankkiota mailallaan. Uusintojen perusteella isku osuu Hankkiota joko käteen tai sen lisäksi myös rintaan, mutta ei missään nimessä kasvoihin asti. Tästä huolimatta Hankkio kuitenkin tarttui naamaansa ja kaatui näyttävästi kierimään kentän pintaan. Vaikka Junkkarisen iskussa ei ole sinänsä puolusteltavaa, oli Hankkion reaktio kuitenkin aivan täyttä teatteria ja tuomaristo päätyi sen myötä ajamaan Junkkarisen pelistä pihalle.

Jymyn Jari Hankkio filmaa härskisti vastustajalle punaisen kortin:

Katso myös: Stefan Küng kaatui rajusti – ajoi kisan loppuun verisenä ja rikkinäisellä kypärällä


Joukkueet: