Täysin älytön lopetus – Juventus luuli voittaneensa dramaattisesti, lopputuloksena tasapeli ja neljä ulosajoa

Juventus-Salernitana

Serie A:ssa nähtiin täysin käsittämätöntä draamaa, kun Juventus-Salernitana -ottelun loppu muuttui todelliseksi sirkukseksi.

Serie A:n sunnuntain kierroksella päästiin todistamaan muutaman minuutin jaksoa, joka viimeistään sinetöi sen, että Juventus-Salernitana -ottelun katsojat saivat nähdä draamaa koko rahan edestä.

Salernitana johti avausjakson jälkeen ottelua jo 2–0, mutta Juventus nousi toisella jaksolla tasoihin lisäajan kolmannella minuutilla syntyneellä Leonardo Bonuccin osumalla.

Mainos alkaa:

Juventuksen pelaajat ja kannattajat ehtivät jo luulla, että takaa-ajo onnistui, kun Arkadiusz Milik puski pallon maaliin lisäajan viidennellä minuutilla. Pusku oli erittäin näyttävä ja upea, mutta hieman maalin syntymisen jälkeen alkoi draama kääntyä Juventusta vastaan.

Ensin Milik ajettiin ulos, sillä hän oli hankkinut varoituksen reilut kymmenen minuuttia aikaisemmin ja kun hän riisui paitansa tuulettaessaan maalia, oli seurauksena toinen varoitus ja sen myötä ulosajo.

Tämän jälkeen erotuomari ilmoitti, että maalista suoritettaisiin videotarkistus. Tämä tieto puolestaan sai aikaan rähinän Juventuksen ja Salernitanan pelaajien välille. Kärhämän seurauksena erotuomari nosti punaiset kortit vielä kahdelle pelaajalle sekä Juventuksen valmentajalle.

Kun erotuomari vihdoin pääsi monitorin äärelle, hän totesi nopeasti Milikin maalin paitsioksi, joten ottelu päättyi lopulta tasapeliin. Ottelun jälkeen mediassa esitettiin väitteitä, joiden mukaan maali olisi tulkittu videotarkistuksessa väärin.

Juventus ehti hetken aikaa luulla kääntäneensä pelin, mutta tuloksena olikin tasapeli ja neljä ulosajoa:

https://twitter.com/fasieh1412/status/1569272702183084035?s=20&t=xDX2vEGb6H_O7GqNicQKhw

Katso myös: Järkyttävä välikohtaus keskeytti La Ligan ottelun – Cadizin maalivahti juoksi kentän poikki viemään defibrilaattoria


Joukkueet: ,