Kuva: Juventukselta todellinen aivopieru – tweetti poistui nopeasti: ”Ei ollut tarkoitus olla rasistinen”

Juventus naiset - pallomeri.net

Italialainen suurseura Juventus on töpeksinyt Twitterin puolella julkaisemalla kuvan, joka aiheutti välittömästi valtaisan kohun.

Juventuksen naisjoukkueen Twitter-tilillä julkaistiin kuva, jossa puolustaja Cecilia Salvai pitää päässään kartiohattua ja venyttää samalla sormilla silmiään.

Kuva aiheutti luonnollisesti valtavan kohun, sillä sen katsottiin loukkaavan aasialaisia ihmisiä. Ei mennytkään pitkään, kun kuva olikin jo poistettu ja tilalle oli tullut pahoitteleva tweetti.

Mainos alkaa

– Pyydämme anteeksi tweettiämme, joka saattoi loukata joitain. Sen ei ollut tarkoitus olla kiistanalainen tai rasistisen sävyinen. Juventus on ollut aina rasismia ja syrjintää vastaan, seura selitteli.

Alla kuvakaappaus alkuperäisestä tweetistä, jonka Bris Angel -niminen käyttäjä jakoi – varsin relevantin kysymyksen kera – vastaukseksi Juventuksen anteeksipyyntöön.

Mikäli tweetti ei syystä tai toisesta näy, voit katsoa sen TÄSTÄ LINKISTÄ.

Juventuksen naisten joukkue perustettiin vasta vuonna 2017 ja joukkue on voittanut sen jälkeen jokaisen Italian mestaruuden. Viime kaudella Juve ei hävinnyt otteluakaan.


Joukkueet: