Juventus-Inter katsottavissa ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Juventus-Inter katsottavissa ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

International Champions Cupin ottelut jatkuvat keskiviikkona, kun Italian suurseurat Juventus ja Inter iskevät yhteen Kiinan Nanjingissä.

Juventus-Inter – ilmainen live stream

Juventuksen ja Interin välisessä ottelussa riittää mielenkiintoa, sillä Vanha rouva juoksuttaa kentälle tukun uusia hankintoja, kun taas Inter marssittaa penkkinsä taakse entisen Juventuksen päävalmentajan Antonio Conten.

Juve on vahvistunut tulevaksi kaudeksi hurjasti, sillä kesän aikana riveihin on saapunut muun muassa Matthijs de Ligt, Adrien Rabiot, Aaron Ramsey ja Luca Pellegrini. Myös Gianluigi Buffon palasi PSG-reissultaan takaisin kotiin.

Uudet hankinnat eivät vielä tuoneet voittoa kauden ensimmäisessä treenipelissä, jossa Tottenham oli vahvempi numeroin 3-2. Myös Inter aloitti International Champions Cup -turnauksen tappiolla, sillä Manchester United oli parempi lukemin 1-0.

Unibet-TV näyttää yksinoikeudella Juventus-Inter-ottelun suorana lähetyksenä. Lähetyksen katsominen on ilmaista, mutta edellyttää rekisteröitymistä. Lisäksi pelitilillä on oltava vähintään 1€ tai veto lyötynä viimeisen 24 tunnin aikana. Mikäli sinulla ei ole vielä Unibetin pelitiliä, niin saat auki sen TÄSTÄ LINKISTÄ!

LIVE STREAM AUKI!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut