Juventus-AC Milan näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Juventus-AC Milan näkyy ilmaiseksi – tässä live stream otteluun

Italian Serie A:ssa pelataan lauantai-iltana todellinen huippukamppailu, kun ylivoimaisessa sarjajohdossa oleva Juventus saa vieraakseen AC Milanin.

Juventus-AC Milan – tässä ilmainen live stream

Juventus on käytännössä varmistanut jo mestaruuden, sillä joukkue on täysin omassa kastissaan sarjakärjessä. Vanha rouva kuitenkin varmasti syttyy tähän matsiin siitä huolimatta, sillä AC Milan on joukkueen perinteikkäin vastustaja ja vanha vihollisseura.

Vierasjoukkueen riveissä panokset ovat aivan tapissa, sillä AC Milan taistelee tiukasti pääsystä Mestarien liigaan. Jokainen piste auttaa kohti tuota tavoitetta, kun taas jokainen tappio mutkistaa tilannetta. Näin ollen AC Milanille kelpaa vain voitto Juventuksesta, kun taas kotijoukkueella on mahdollisuus tehdä isoa kiusaa milanolaisten unelmalle.

LIVE STREAM AUKI!

Unibet-TV:n kautta näet valtavan määrän urheilua, sillä suoria lähetyksiä on tarjolla myös CHL:stä, SHL:stä, KHL:stä, La Ligasta, Serie A:sta ja NBA:sta. Tässä on mainittuna vain osa kattavasta listasta, mutta sarjoja ja lajeja löytyy kymmenittäin lisää.

Pallomeri.netin Live Stream -sivulta löydät lisäohjeita, miten näet kaikki suosituimmat ottelut ja tapahtumat ilmaiseksi netistä. 

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut