Juventuksen osakekurssi hyppäsi valtavaan nousuun Ronaldo-huhujen myötä

Juventuksen Serie A Juventus kausi 2017-2018 / Pallomeri.net

Juventuksen seurajohto hyppii todennäköisesti riemusta tällä hetkellä, sillä seuran osakkeet ovat lähteneet hurjaan nousuun pelkästään Ronaldo-huhujen myötä.

Cristiano Ronaldo on ollut viime päivinä suuresti otsikoissa, sillä portugalilaisen siirto Juventukseen alkaa olemaan päivä päivältä todennäköisempi.

Juventus on tarjonnut lehtitietojen mukaan Ronaldolle neljän vuoden sopimusta, jossa supertähdelle jäisi käteen palkkatuloina 120 miljoonaa euroa. Italialaisseuralle taloudellinen panostus on hurja, sillä se on luvannut maksaa myös Ronaldon palkasta menevät verot.

Mainos alkaa

Se on kuitenkin varmaa, että myös Juventuksen tulot tulisivat nousemaan rajusti Ronaldon hankinnan myötä, sillä juurikaan kiinnostavampaa pelaajaa on mahdotonta tällä hetkellä hankkia.

Pelkästään seuran ympärillä pyörivät huhut ovat jo saaneet aikaan taloudellista liikehdintää, sillä Calcio e Finanza uutisoi italialaisjoukkueen osakkeiden nousseen kolmessa päivässä uskomattomat 22%. Se tarkoittaa samalla sitä, että seuran arvo on noussut samassa ajassa 665 miljoonasta eurosta 825 miljoonaan euroon. Näin ollen Juventus on 160 miljoonaa euroa arvokkaampi kuin ennen Ronaldo-huhujen käynnistymistä.