Video: Vetinen kenttä yllätti koomisesti – Juventude-kärki ampui pallon upeasti lätäköstä yläpesään

Matheus Peixoto Juventude / Pallomeri.net

Brasilian Serie A:ssa nähtiin koominen ja samalla hyvin komea maali, kun Juventude-kärki Matheus Peixoto käytti Flamengon kömmähdyksen.

Brasilian Serie A:ssa nähtiin todellinen yllätystulos, kun 13 vuoden tauon jälkeen pääsarjaan noussut Juventude yllätti kaksi perättäistä mestaruutta voittaneen suurseura Flamengon maalein 1-0.

Ottelun ainoa maali syntyi 26. minuutilla tilanteessa, joka lähti liikkeelle koomisesti ja päättyi erittäin komeasti. Juventuden kotistadionin kenttä oli erittäin vetisessä kunnossa ja tämä toi kauniisti sanottuna hieman haasteita pallolliseen peliin.

Mainos alkaa

Tämän saivat Flamengon pakit todeta karvaasti, kun aivan tavallinen parin metrin mittainen syöttö jämähtikin vesilätäkköön. Prässäämässä ollut Juventuden Matheus Peixoto huomasi tämän ensimmäisenä ja ehti reagoimaan ratkaisevalla nopeudella.

Hän kirmasi kuin tarjottimelle jääneen pallon luo ja jysäytti sydämensä kyllyydestä. Upea laukaus painui aivan takayläkulmaan ja kun suo-oloista selvästi kärsinyt Flamengo ei saanut tasoitusta aikaan, niin Juventuden pelaajat pääsivät juhlimaan isoa päänahkaa.

Juventude-kärki Matheus Peixoto käyttää upealla tavalla koomisesti saamansa paikan:

Katso myös: Video: Paraguayn Gustavo Gomez varasti shown – yhden jakson sisällä maali molempiin päihin ja ulosajo