Video: Häikäisevä soolo – Juuso Pärssinen tanssi Sveitsin puolustuksen läpi ja nosti tylysti yläpeltiin

Juuso Pärssinen Nuoret Leijonat / Pallomeri.net

Nuoret Leijonat meni Sveitsiä vastaan johtoon huikaisevalla tavalla, kun Juuso Pärssinen taiteili aivan käsittämättömän soolomaalin.

Nuoret Leijonat sai hankalan lähdön U20 MM-kisojen toiseen peliinsä Sveitsiä vastaan, kun Sveitsi karkasi muutaman minuutin jälkeen 1-0-johtoon.

Nuorten Leijonien kippari Anton Lundell tasoitti nopeasti, mutta ensimmäiselle erätauolle mentiin tasalukemissa, vaikka Suomi saikin erän lopussa painostusta aikaan.

Toisen erän alkuun Suomi tuli huikealla raivolla ja pisti Sveitsin vyöryllään aivan siltaan. Maalia Nuoret Leijonat eivät heti erän alkuun saaneet, mutta Sveitsi joutui pyörteessä ollessan rikkomaan ja Suomi pääsi näin ylivoimalle.

Tässä kohtaa estradin valtasi Juuso Pärssinen, jonka oli tarkoitus kuljettaa kiekko alueelle sisään, mutta sisäänvienti muuttuikin suorastaan maagiseksi sooloksi, kun tilaa vain tuli ja tuli, niin Pärssinen jatkoi menoaan.

Pärssinen tanssahteli koko Sveitsin kentällisestä läpi ja nosti kiekon aivan yläkulmaan aivan mauttoman upealla rystykudilla.

Nuoret Leijonat voitti ottelun lopulta maalein 4-1.

Juuso Pärssinen teki Nuorten Leijonien toisen maalin aivan poskettomalla soololla:

Tässä Pärssisen häikäisevä soolo vielä toisesta kuvakulmasta:

Katso myös: Video: U20-kisojen erikoiseen ”yliajalla” syntyneeseen osumaan saatiin selvyys – lopputurnaus mennään uudella säännöllä


Pelaajat:
Joukkueet: