Juuso Pärssinen hirmuiskussa! – Kaksi maalia Islandersin verkkoon ja valinta ottelun ykköstähdeksi

Juuso Pärssinen Nashville Predators - Pallomeri.net

Juuso Pärssinen on astellut kirkkaimpiin valoihin todella vahvalla otteella, ja sama meno jatkui uran kolmannessa NHL-pelissä.

Avauserä tarjoili peräti neljä osumaa. Ensin Filip Forsberg vei kotijoukkue Nashville Predatorsin johtoon, mutta New York Islandersin Adam Pelech tasoitti pelin. Colton Sissons ja Nino Niederreiter osuivat vielä kerran mieheen, joten ensimmäiselle erätauolle poistuttiin Predatorsin johtaessa 3-1.

Toisen erän alussa Pärssinen oli reboundissa ensimmäisenä muuttaen lukemiksi 4-1. Erän loppupuolella Cal Clutterbuckin osuma toi Islandersin jälleen kahden maalin päähän.

Päätöserän alussa Kyle Palmieri iski Islandersin jo maalin päähän, mutta erän puolivälissä Pärssinen viimeisteli illan toisensa ohjaten Mikael Granlundin laukauksen ylivoimalla sisään. Tämä osuma jäi samalla voittomaaliksi, sillä illan viimeinen maali nähtiin Jean-Gabriel Pageaun toimesta ja loppulukemat kirjattiin 5-4.

Pärssiselle merkattiin myös syöttöpiste Forsbergin avauserän osumaan, joten hänen illan kokonaissaldonsa oli 2+1. Suomalaishyökkääjä valittiinkin oikeutetusti ottelun ykköstähdeksi.

-Minulla on itseluottamus todella korkealla juuri nyt. Pelaan hyvien ketjukavereiden kanssa. On kiva voittaa, Pärssinen kommentoi ottelun jälkeen viitaten omaan pelaamiseensa, mutta myös Predatorsin kolmen ottelun voittoputkeen.

Juuso Pärssinen viimeisteli kaksi osumaa:

Jos videot eivät näy, voit katsoa ne myös Hockey Dailyn Twitterissä.


Pelaajat:
Joukkueet: ,