HäSa: Leijonille takaisku – Juuse Saros joutuu jättämään kisat väliin

HäSa: Leijonille takaisku – Juuse Saros joutuu jättämään kisat väliin

Vähille NHL-avuille jääneet Leijonat saivat lisää huonoja uutisia rapakon takaa. Nashville Predatorsin maalivahti Juuse Saros joutuu jättämään kisat väliin.

Juuse Saros paljasti tänään Hämeen Sanomien haastattelussa, että vaikka haluja liittyä kauden päätteeksi MM-Leijoniin olisi ollutkin, niin Saros ei valitettavasti ole pelikunnossa.

– MM-kisojakin olisi ollut jälleen mukava pelata, mutta minulla on ollut vähän vammaa kevään aikana. Sitä täällä tutkitaan, että mikä siihen on paras hoito, leikkaus vai kuntoutus, Saros totesi lehdelle.

Vamman laatua Saros ei halunnut kommentoida. Näin ollen Leijonien mahdollisten Pohjois-Amerikan vahvistusten määrä putosi jälleen yhdellä. Saroksen seurakavereista Mikael Granlund, Pekka Rinne ja Miikka Salomäki miettivät vielä vastaustaan MM-kutsuun.

Heidän lisäkseen edes teoriassa mahdollisia vaihtoehtoja olisivat NHL:n pudotuspeleistä mahdollisesti vapautuvat pelaajat sekä myös AHL:n pudotuspeleistä jo pudonneet pelaajat, eli maalivahdit Christopher Gibson ja Harri Säteri, puolustaja Urho Vaakanainen sekä hyökkääjät Otto Koivula, Antti Suomela ja viime yönä AHL-kautensa päättänyt Eeli Tolvanen.

Heistä tosin Suomelaa tuskin kisoissa tullaan näkemään, sillä hän kuuluu San Jose Sharksin reservipelaajiin. Sama saattaa päteä myös Vaakanaiseen, joka on Boston Bruinsin sopimuspelaaja sekä myös New York Islandersin organisaatiota edustaviin Gibsoniin ja Koivulaan.

Lue myös: MM-kisat: Venäjä trimmaa rosteriaan – hirmujoukkue löytämässä muotonsa!

Jaa tämä:Aiheeseen liittyvät julkaisut