Mieletöntä historiaa! Kärppien Justus Annunen otti nimiinsä kaikkien aikojen pisimmän nollaputken Liigassa

Justus Annunen Kärpät Liiga / Pallomeri.net

Kärppien maalivahti Justus Annunen teki huiman ennätyksen keskiviikkona, kun nuorukainen laittoi Liigan kaikkien aikojen nollaputkiennätyksen uusiksi.

Justus Annunen oli ennen illan Pelicans-peliä pitänyt maalinsa puhtaana yhtäjaksoisesti 256 minuuttia ja 28 sekuntia. Ennätystä piti hallussaan TPS:n Kimmo Lecklin, joka piti kaudella 1997-1998 maalinsa puhtaana yhtäjaksoisesti 259 minuuttia ja 28 sekuntia.

Näin ollen Annunen oli ennen Pelicans-ottelua vain kolmen minuutin päässä uudesta ennätyksestä. Tämä ei Kärppien superlupaukselle tuottanut ongelmia, vaan yli 20 vuotta vanha ennätys napsahti komealla tavalla rikki.

Vasta 19-vuotias Annunen on pelannut sensaatiomaisen alkukauden Liigassa, koska nuorukainen on pelannut seitsemän peliä, mistä neljä on päättynyt nollapeliin. Ennen tätä kautta Annunen oli pelannut Liigassa ainoastaan kaksi ottelua, joten esiinmarssi on ollut mykistävää seurattavaa.

Annusella on NHL-varaus kesältä 2018, kun Colorado Avalanche nappasi suomalaisen 3. kierroksella.

Päivitys: Kärpät-Pelicans ensimmäisen erän jälkeen tilanteessa 2-0. Näin ollen Annusen nollaputki on jo yli 276 minuuttia pitkä.


Pelaajat:
Joukkueet: