Video: Saksan Justin Schütz pääsi jäähyltä ja joutui viiden sekunnin päästä takaisin

Justin Schütz Saksa / Pallomeri.net

Saksan hyökkääjä Justin Schütz joutui ottelussa Tsekkiä vastaan jäähylle viisi sekuntia sen jälkeen, kun hän oli päässyt edelliseltä istunnolta pois.

Saksa jysäytti U20 MM-kisojen toistaiseksi suurimman yllätyksen kaatamalla kisaisäntä Tsekin maalein 4-3. Tsekille kuitenkin tarjottiin kolmannessa erässä tasoituspaikkaa varsin koomisen episodin myötä.

Saksan varakapteeni Justin Schütz oli toinen jäähyllä istuneista pelaajista, kun Tsekki kavensi pelin lukemiin 4-3 kahden miehen ylivoimalla. Schütz jäi istumaan jäähyään Tsekin tehtyä maalin, mutta ei pitkälle pötkinyt vapaaksi päästyään.

Mainos alkaa:

Schütz kolasi saman tien jäälle päästyään Tsekin Jan Sirin aivan tasarahaksi jäähyaition eteen. Tuomari näki Schützin niitanneen Sirin kylmäksi kyynärpäällään ja passitti Schützin takaisin jäähyaitioon hänen oltuaan jäällä vain vaivaiset viisi sekuntia!

Schützin onneksi Tsekki ei onnistunut tasoittamaan ja Saksa piti pintansa. Schütz ilmeisesti viihtyi hyvin jäähypenkillä, sillä hän otti ottelussa peräti viisi kahden minuutin istuntoa.

Justin Schütz joutuu takaisin jäähylle viidessä sekunnissa:

Katso myös: Video: Ruotsin SHL:ssä nähtiin sikamainen niitti – ”Vuoden rumin taklaus”


Joukkueet: